Uusimmat uutiset:

MynUA syyskokous Mynämäen kirjaston kokoustilassa keskiviikkona 14.11 klo 18.30.

 Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa


 

Tärkeää tietoa kuljettajille, tiimeille sekä kisajärjestäjille: Moottoriurheilu.tv avataan torstaina 4.2.2016

Tiedote. Julkaistu: 02.02.2016 klo 11:02
Moottoriurheilu.tv

Tiedoksi AKK:n ja SML:n kilpailijoille, tiimeille ja kilpailuiden järjestäjille

AKK-Motorsport ry ja Suomen Moottoriliitto ry haluavat panostaa enemmän suomalaisen moottoriurheilun näkyvyyteen medioissa. Näkyvyyden parantamisen myötä teemme lajejamme ja kilpailijoitamme tunnetummaksi suuren yleisön silmissä, jonka myötä tarkoitus on saada mm. kilpailuihimme lisää katsojia ja lajeihimme uusia harrastajia. Näkyvyys on erittäin merkittävässä asemassa etenkin moottoriurheilussa, jossa sponsoreiden saaminen näyttelee niin suurta roolia, joten toivomme myös kuljettajien sponsoreiden hyötyvän lisänäkyvyydestä ja -arvostuksesta.

Olemmekin perustaneet yhteisen yrityksen, jonka kautta tiedotustoiminta tullaan jatkossa järjestämään. Avaamme 4.2.2016 www.moottoriurheilu.tv -portaalin, joka sisältää:

- Tulospalvelun kaikista AKK:n ja SML:n alaisista SM- ja Suomen Cup -kilpailuista    
- Ennakko-, aika-ajo- ja kilpailutiedotteet kaikista AKK:n ja SML:n alaisista SM- ja Suomen Cup -kilpailuista (kilpailusta ja ajankohdasta riippuen joko yksittäisiä tai yhdistettyjä tiedotteita)       
- Kuvapankin vapaasti julkaistavista kuvista
- Viikoittain medioille lähetettävän uutiskirjeen, jossa kerrotaan viikonlopun moottoriurheilutärpeistä
- Henkilökuvia, haastatteluja ja blogikirjoituksia.

Lisäksi sivustolla tullaan julkaisemaan suomalaiskuljettajien sekä muiden kuin SM- ja Suomen Cup -kilpailuiden omia tiedotteita ja videoita, mikäli ne täyttävät viestinnälliset kriteerit (alla ohje tiedotteen tekemiseksi). Portaali tulee sisältämään myös uutisfeedin, jonka kautta pääsee lukemaan muiden alan medioiden uutisia. Eli tämän yhden sivuston kautta kuluttajat ja median edustajat tulevat saamaan kaiken mahdollisen tiedon suomalaisesta moottoriurheilusta ilmaiseksi.

JOTTA TULOS- JA TIEDOTUSTOIMINTAMME TULEE JATKOSSA TOIMIMAAN VAIVATTOMASTI, EDELLYTÄMME KILPAILUNJÄRJESTÄJIÄ TOIMITTAMAAN OSOITTEESEEN MEDIA@MOOTTORIURHEILU.TV VÄLITTÖMÄSTI AIKA-AJOJEN JA KILPAILUN PÄÄTYTTYÄ SEURAAVAA:

-        Kilpailun/aika-ajojen viralliset tulokset 1 tunnin sisällä tuomariston kokouksen päätyttyä

-        Vähintään 1 kuva voittajasta/podiumkuljettajista

-        Voittajan kommentti tai hänen puhelinnumeronsa
Kilpailunjärjestäjä voi lisäksi toimittaa lisäkuvia ja -tietoa kilpailusta, kilpailunjohtajan kommentin jne. sekä keskiviikon ennakkotiedotteeseen että viikonlopun tiedotteisiin. Sivustolla tullaan mahdollisuuksien mukaan huomioimaan alkavat kaudet ja tulevat kilpailut blogeissa ja henkilökuvissa, joten myös vinkit tähän liittyen ovat tervetulleita.

Huomioittehan, että SM- ja Suomen Cup-kilpailuiden tiedotteissa keskitytään lyhyesti kertomaan kilpailuiden pääkulku menestyneimpien ajajien kärjellä. Näin ollen mikäli kilpailija tai tiimi haluaa saada omat saavutukset näkyville automaattisesti sivustolla, tulee tiedote ja kuva(t) toimittaa itse.

Nettisivuja tukemaan avataan myös sosiaalisen median kanavat www.facebook.com/mootttoriurheilutv sekä Twitter-tili @mutvsuomi (#moottoriurheilutv).

Toivomme, että saamme tällä yhteistyöllä kanssanne suomalaisen moottoriurheilun, teidän työnne ja saavutuksenne lopulta sille tasolle, jonka se ansaitsee!

Moottoriurheiluterveisin

 Jani Backman                     Kurt Ljungqvist    
AKK-Motorsport ry              Suomen Moottoriliitto ry

 

Liitteet

 


 

Ajoharjoittelupäivämäärät v. 2016 täältä...


 

Ylimääräinen syyskokous on 16.12.2015 vahvistanut vuoden 2016 MynUa:n jäsenmaksut.

Katso lisää täältä...


Elokuu 12, 2015Kirjoitti Vesa

Järjestelyt ovat käynnistyneet syyskuun rallisprint kisan järjestämisessä. Nyt voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi järjestelyihin. Ensimmäinen kokous järjestetään viikolla 35.

Lue lisää täältä...

 

Ajoharjoittelu v. 2015

Tammikuu 15, 2015Kirjoitti Vesa

Vuoden 2015 kaatopaikantien ajoharjoittelupäivät ovat listattu. Ilmoittautumiset listassa näkyvälle valvojalle ohjeiden mukaan. Myös ajoharjoittelun hintaa on jouduttu tarkistamaan tienhoitokustannusten nousun takia.

Lue lisää täältä...

 

Mynua:n uusi hallitus 2015

Tammikuu 15, 2015Kirjoitti Vesa

Pitkäaikainen seuran puheenjohtaja Janne Lintupuro luovutti puheenjohtajan nuijansa seuraajalleen Tomi Mäkelälle tammikuussa. Uuden puheenjohtajan myötä seura suuntaa katseensa kiireiseen vuoteen, mm. syksyllä järjestettävän Rallisprint-kilpailun myötä.

Hallituksen yhteystiedot täällä...

 

Uutisarkisto 2013-2014

Vanhemmat uutiset ovat siirretty arkistoon, josta niitä voi käydä tarvittaessa kurkkaamassa. Täällä...